• COMPO ФЛОРАНИД есенен тор за трева 100 м²

КОМПО ФЛОРАНИД е висококачествен тор, който поради високото си съдържание на калий създава оптимални условия за хибернация на тревната площ и прави по-лесно пролетното затревяване благодарение на технологията за бавно разграждане (ISODUR). Развитието на нитратите е толкова ниско колкото е при ненаторената трева. Поради това подпочвената вода се задържа.
-    осигурява зелена, надеждна и здравословна трева без плевели и мъх
-    лесен за използване и съхранение поради удобния си и затварящ се плик
-    идеална грижа за 3 месеца
Зимните условия като покритието от сняг, сухи периоди и продължително наводняване повишават заболяванията, образуват безтревни петна и изсветляват цвета. Поради това е важно да подсилим моравата през есента за да сме сигурни, че ще се съхрани през зимата. Затова моравата се нуждае от много калий, който подсилва клетъчната структура и предотвратява вреди. Трябва да се осигурява азот на моравата като дългострочен елемент, за да е разположена през пролетта. КОМПО ФЛОРАНИД осигурява всичко това.

Период на употреба:

Есенно торене: Септември - Декември
Сезонно торене: Март - Август

Употреба:

Нанесете 30 гр върху м²  (= приблизително 2 супени лъжици за м²) ръчно или с пръскачка. Най-добре е да се тори, когато моравата е суха и е окосена 1 – 2 дни преди това. Не пренаслоявайте тора, защото предозирането може да нанесе щети на моравата.
След нанасянето на тора продължете да поливате моравата1 до 2 пъти седмично. (Поне 20 минути)

Основни подхранващи съставки:
Азот N – общо 14.0 %
Фосфат P2O5 водоразтворим - 19.0 %

Микроорганизми:
Магнезий Mg0     - 3 %
Достатъчечен за 6 кг

Приложение: Готов за използване в градинарството субстрат.
Съхранявайте на сухо при температура от +6 °C и 35°C и пазете от слънце, за да избегнете изменения в качеството на продукта. Съхранявайте на недостъпни за деца и домашни любимци места и не изхвърляйте в канализация и окрити води. Избягвайте контакт на продукта с пода и дрехите ви и премахнете останали следи от продукта по обувките и домашните ви любимци.

Каталожен №: 170028

Напишете коментар

Моля, влезтер в профила си или се регистрирайте за да коментирате

COMPO ФЛОРАНИД есенен тор за трева 100 м²

  • Код на продукта : COMPO ФЛОРАНИД есенен тор за трева 100 м²
  • Наличност : В наличност
  • 28,54лв.