• Компо Сана почва за бонсаи 5 л.

Специална почва за отглеждане на Бонсай както в градина, така и на закрито. Готова за употреба почва, с идеална за целта структура. Моменталният ефект на тора снабдява растенията с всички важни хранителни съставки и микроелементи през първите 6 седмици. След този период препоръчваме използването на Компо Течен тор за Орхидеи, който заради меката си формула е много подходящ за Бонсай.

Употреба: Внимателно и нежно извадете Бонсая от саксията му и отстранете старата почва от корените. Изрежете около 1/3 от корените като премахнете много големите корени.  За по- добър дренаж  поставете едрозърнест пясък в саксията , а отгоре - почвата за Бонсай. След това поставете бонсая в саксията и запълнете с почвата.

Предимства на продукта : Висококачествена  обогатена с минерали глина, която подобрява способността на почвата да запази хранителните вещества и водата. Посредством  фината си структура кварцовият пясък активира перфектен дренаж.

Основни съставки: Извлечен от високи хълмове торф (степен на разграждане: H2 - H7), глинени гранули, пясък, вар и всички важни за растението хранителни вещества.
pH стойност (CaCl2) - 5.8
соли (KCl) - 1.4 г/л
разтворими хранителни вещества:
150 мг/л N Азот (CaCl2)
170 мг/л P2O5 Фосфат (CAL)
240 мг/л K2O Калиев Оксид (CAL)

Съхранение: Да се съхранява в прохладно и сухо помещение. Отворените опаковки да се затварят добре.
Тегло: 5 литра.
Страна на произход: Германия.
Срок на годност: 7 години от датата на производство.


Каталожен №: 170009


Напишете коментар

Моля, влезтер в профила си или се регистрирайте за да коментирате

Компо Сана почва за бонсаи 5 л.

  • Код на продукта : Компо Сана почва за бонсаи 5 л.
  • Наличност : В наличност
  • 10,06лв.