• Компо Сана® почва за цитрусови растения 10 л.

Употреба: При присаждане винаги използвайте по-голям съд, за да се осигури достатъчно място за растението. За да се избегне изтичането на вода посипете малък слой чакъл и глина в съда. Сипете един допълнителен малък слой КОМПО САНА почва за цитрусови растения, внимателно премахнете старата почва от корените на растението и изрежете мъртвите корени и поставете растението в съда. След това запълнете с почвата КОМПО САНА за цитрусови растения, натиснете и полейте добре с вода.

Предимства на продукта: Хидро-Кик е агент с висока намокряемост. Ексклузивен за почвите на Компо Сана, при които абсорбацията на водата за напояване в сухия субстрат е значително подобрена. Високото съдържание на глина, обогатена с минерали, допринася за доброто запазване на хранителните вещества и подобрява напояването.  Действайки като буфер може частично да неутрализира натрупаните соли, получени при прекомерно прилагане на изкуствени торове. Компо - Плюс Градински хумус от естествени суровини увеличава стабилността на растенията, повишава биологичната активност на почвата и допринася за създаването на хумус.
Приложение: Готова почва за отглеждане и пресаждане на цитрусови и други средиземноморски растения.

Основни съставки: Торф (степен на разлагане H3-H8), зелени остатъци компост, глина, NPK – тор, амониев сулфат, намокряеми агенти КИК.
рН стойност (CaCl2) – 5.0-6.5
соли (KCL) - <3.0 г/л
Хранителни вещества:
150-450 мг/л N Азот (CACl2)
180-500 мг/л P2O5 Фосфат (CAL)
200-600 мг/л K2O Калиев Оксид (CAL)

Съхранение: Да се съхранява в прохладно и сухо помещение. Отворените опаковки да се затварят добре.

Страна на произход: Компо Австрия.

Срок на годност: 7 години от датата на производство.


Каталожен №: 170005


Напишете коментар

Моля, влезтер в профила си или се регистрирайте за да коментирате

Компо Сана® почва за цитрусови растения 10 л.

  • Код на продукта : Компо Сана® почва за цитрусови растения 10 л.
  • Наличност : В наличност
  • 11,74лв.